La Fundació Cabanas recorda els conjunts musicals de Sant Cugat dels anys 60

Les projeccions es podran veure fins al 20 de juliol a la Casa-Museu Cal Gerrer


  • Comparteix:

Foto de grup 'Els Fatídics'. Foto: Els Fatídics / Frederic Cabanas

Foto de grup 'Els Fatídics'. Foto: Els Fatídics / Frederic Cabanas

La Fundació Cabanas ret homenatge als conjunts musicals de Sant Cugat dels anys 60 en el Cicle de projeccions a la Casa-Museu Cal Gerrer. Entre el 18 d'abril i el 20 de juliol es faran dues projeccions per setmana els dijous i dissabtes, amb una tria de les millors fotografies, cedides pels mateixos músics. En acabar, a més, hi haurà un petit col·loqui amb els protagonistes de cada pel·lícula.

L'exposició sorgeix arran de la publicació del llibre 'Conjunts de Sant Cugat dels anys seixanta' de Frederic Cabanas per recuperar la memòria cultural del municipi de meitats del segle XX. Cabanas recorda que eren "músics d'estar per casa", encara que reivindica que el rock que feien "segur que els músics d'orquestra no t'ho toquen".

Els protagonistes d'aquest dissabte en la tercera setmana del cicle seran Els fatídics, i en acabar es farà el col·loqui amb Joan Parra i Josep Girbau, membres del grup. L'entrada és gratuïta i cal fer reserva prèvia a la seu del museu. Des de l'inici de l'exposició ja s'ha repassat la figura de Marcos Martínez i de grups com Los Sueños i Clan Junior. La pròxima projecció recordarà The Darkners / Els Tucan's i serà els dies 9 i 11 de maig.


Frederic Cabanas

Érem músics d'estar per casa. El rock que fèiem segur que els músics d'orquestra no t'ho toquen.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.