'El diari' d'Irene Solé guanya el 5è Concurs de Videopoemes de Sant Jordi de l'Ateneu

L'edició d'engunay ha estat la més participada, amb 96 obres presentades


  • Comparteix:

Foto de família dels premiats amb el jurat del 5è Concurs de Videopoemes / Foto: Cugat Mèdia

Foto de família dels premiats amb el jurat del 5è Concurs de Videopoemes / Foto: Cugat Mèdia

Una peça original d'Irene Solé, 'El diari', s'ha proclamat guanyadora del 5è Concurs de Videopoemes de Sant Jordi, organitzat per l'Ateneu Santcugatenc. El lliurament del premi ha tingut lloc aquest dijous a la seu de l'entitat, on també s'han distingit els finalistes, els accèssits i s'han fet cinc mencions. La guanyadora s'ha endut un premi en metàl·lic de 300 euros. Aquesta ha estat l'edició més participada d'aquest certamen, amb 96 propostes presentades. El concurs compta amb la col·laboració de l'Associació Gabriel Ferrater i Òmnium Cultural Sant Cugat.




Les obres finalistes han estat 'Adolescència', de Genís Ristol; i 'Clarividència', d'Anna Gas i Marc Cervantes. Cadascuna d'elles s'ha endut un premi en metàl·lic de 150 euros.




El jurat ha reconegut també dos accèssits: 'Paraules al vent', de Berta Zurita; i 'Cap por a perdre'm', de Judith Carlota.




A banda, s'han fet cinc mencions: 'Maniquí', d'Andreu Roig; 'No soc poeta', d'Adolf; 'Amor a prosceni', de Pere J. Pastor; 'Entre boires', de Lluís Vila; i 'Caminar (un cant)', del col·lectiu Afers Domèstics.

Abans del lliurament dels premis, el públic ha pogut gaudir de l'espectacle 'Si em vagués', de la companyia MINIMíssimA. Es tracta d'un muntatge que forma part del recull 'Poemari per a acordió', escrit per Gerard Díaz de manera "semiautomàtica amb un acordió nou i desconegut per al músic". La dansa l'han coreografiat i interpretat els ballarins Roger Cusidó i Lali Mateu.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.